Bygg i stål.
Vi prosjekterer, leverer og monterer over hele landet.

Siden oppstarten i 1986 i det som var opprinnelsen til Bøttger, har vi opparbeidet oss lang erfaring som stålentreprenør. Vår kompetanse er din trygghet i byggeprosessen. Hovedfokus er leveranser av stålkonstruksjon, selvbærende takplater og ulike fasadeløsninger. Vi kan også levere taktekking, hulldekker, betongbrystning, trapper, rekkverk, dører, vinduer, porter. Vi er opptatt av å levere stålbygg av høy kvalitet, til rett pris, og til avtalt tid. I prosjekteringsfasen leter vi etter gode og rasjonelle løsninger som imøtekommer kundens ønsker og behov, og som bidrar til effektive bygg og kort byggetid.

Våre kjerneverdier er personlig oppfølging, tilgjengelighet, åpenhet og ærlighet. Vi har stor faglig stolthet, og lever av tillit og fornøyde kunder. For deg er ditt prosjekt det viktigste, uavhengig om prosjektet er lite eller stort. Et nært samarbeid mellom oppdragsgiver, arkitekt og rådgivende ingeniører, sikrer kvalitet og kostnadskontroll i byggeprosessen. Vi ønsker å være ditt førstevalg som leverandør av stålbygg. Vi har faglig stolthet og høye ambisjoner for våre kunder og oss selv.

Effektive byggeprosesser

Vi priser ditt prosjekt basert på tegninger og beskrivelse. Vi har god erfaring med utvikling av prosjekter i tett samarbeid med totalentreprenør og byggherre. På den måten finner vi sammen gode og kostnadseffektive løsninger. Typiske bygg vi leverer er butikker, lager- og verkstedbygg, idrettshaller, kombinasjonsbygg og landbruksbygg.

Vi er godkjent for ansvarsrett, er medlem i Startbank, og tilknyttet ProductXchange.

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Et nært samarbeid mellom oppdragsgiver, arkitekt og rådgivende ingeniører, sikrer kvalitet og kostnadskontroll i byggeprosessen. Vi ønsker å være ditt førstevalg som leverandør av stålbygg. Vi har faglig stolthet og høye ambisjoner for våre kunder og oss selv.

Stian Bøttger Linna, Bøttger
Bøttger logo